About

Op deze site willen we jullie graag wat vertellen maar vooral laten zien wat wij zoal voor foto’s maken. Hoe ze tot stand zijn gekomen, leuke dingen die zijn gebeurd tijdens shoots en alle andere dingen die met onze fotografie te maken heeft. Neem regelmatig een kijkje en laat gerust een berichtje achter als je wat kwijt wilt.

Andere mogelijkheden

Evenementen, feestjes en partijen, productfotografie, eerste communie of ons vrije werk. Ook hiervoor kunt u ons benaderen. Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze kwaliteiten stuur ons gerust een mail op iwan@flowerandthedog.nl of roos@flowerandthedog.nl

Locatie

Wij wonen/werken vooral in Apeldoorn en omstreken. Woon je wat verder, dat geeft niet, we komen graag naar je toe. Er zullen dan wel reiskosten in rekening worden gebracht.

CPS

We hebben bij Flower and the Dog de Silver CPS status van Canon. Dit houdt in dat als er iets is met ons materiaal dat wij op deze Service van Canon kunnen terugvallen en met voorrang worden geholpen. Dit is natuurlijk ideaal voor ons, maar ook voor onze klanten. Vooral bij bijvoorbeeld bruiloften die we doen. We zijn dus redelijk ‘verzekerd’ dat we onze geplande opdrachten ook daadwerkelijk met het materiaal kunnen uitvoeren waarmee wij dat zouden willen. Wat deze status inhoud kun je nalezen op de CPS site van Canon.

Prijzen

Prijzen zijn vanaf 1-1-2011, incl. BTW, en onder voorbehoud van typfouten.

Voor ondernemers maken we graag een gepaste offerte.

Copyright

Op alles foto’s gemaakt door Flower and the Dog berusten copyrights volgens Artikel 1 van de Auteurswet 191.
Als u gebruik wilt maken of in het bezit komen van de foto’s neem u dan contact met ons op via e-mail .

Mocht er oneigenlijk gebruik gemaakt worden van foto’s gemaakt door Flower and the Dog dan zal er per foto een rekening worden gestuurd met inachtneming van de voor 2012 geldende tarieven.

Flower and the Dog
KvK nr: 08217220