Cursus

Wat we zoal doen op zo’n dag.

We zullen starten om 10:00 en eindigen rond 16:00.

W A T

We gaan dan om 10:00 beginnen met een bakje koffie of thee en zullen dan starten met de theorie. We gaan dan alle basisbegrippen bespreken zoals Diafragma, Sluitertijd, ISO waarden e.d. en wat dan de gevolgen zijn van het veranderen daarvan. Na de theorie hebben we een lunch en na de lunch zullen we het geleerde in de praktijk gaan brengen met z’n allen. Als we daar mee klaar zullen we een aantal van de gemaakt foto’s gaan bekijken en bespreken.

Bereid je voor, neem eventueel een voorbeeld foto mee, schrijf vragen op die je hebt en vergeet vooral je eigen spiegelreflexcamera niet mee te nemen.

W A A R

Waar we het gaan doen is nog even de vraag, maar het zal in ieder geval in Apeldoorn zijn. We bekijken voor iedere cursus die we geven wat de beste locatie is om zowel theorie als praktijk te kunnen doen.

H O E V E E L

De kosten voor de basiscursus zijn € 75,- per persoon (dit is incl. lunch en de drankjes overdag)

A A N M E L D E N

Aanmelden kan door ons een mail te sturen naar iwan@flowerandthedog.nl met vermelding van ‘basiscursus 2012′.

Na aanmelding krijg je een factuur opgestuurd die je voor aanvang van de cursus dient over te maken.

V R A G E N

Vragen over de cursus kun je uiteraard stellen aan ons door gewoon een mailtje te sturen. Heb je vragen die we tijdens de cursus kunnen behandelen, neem ze mee.

Om de cursus door te laten gaan moet er wel voldoende aanmeldingen zijn.

K A N  N I E T

Wil je wel komen maar kan je niet op die dag stuur ons dan ook even een mailtje op welke dagen het je wel schikt, misschien kunnen we dan een andere dag plannen waarop wel voldoende cursisten kunnen.